بشقاب ها در آسمان






يک راهنماي جمع و جور براي کتاب هايي که درباره يوفوها نوشته شده اند.

فرازميني ها در آيات و روايات

نويسنده: سيدمحمد موسوي
انتشارات: اعجاز
اين کتاب کمي قطوراست و شايد در نگاه اول کمي حوصله تان را سر ببرد اما وقتي شروع به خواندن کتاب مي کنيد همه چيز فرق مي کند. کتاب دو قسمت دارد؛ يکي درباره اتفاقات و مشاهداتي که باعث مي شود همه به بودن يا نبودن يوفو شک داشته باشند. مثلا بعضي از آدم ها حضور اشياي مرموزي را احساس مي کنند که شبيه بشقاب پرنده هستند و در فضا با سرعت بالا حرکت مي کنند، يک عده ديگر هم هستند که فکر مي کنند بشقاب پرنده ها با زمين برخورد کرده اند، مثل يک واقعه معروف به اسم «آباتوبا» در برزيل که در آن يک بشقاب پرنده روي اقيانوس منفجر شد و دانشمندان وقتي قطعات آن را بررسي کردند و متوجه شدند سفينه از يک پوشش کاغذ مانند بسيار محکم تشکيل شده است و اين باعث شد کلي حيرت زده شوند. قسمت دوم کتاب هم بحث مفصلي درباره بشقاب پرنده ها از ديد اسلام و احاديث 14 معصوم است. در اين کتاب به پيشينه اين پديده در گذشته هاي دور هم اشاره شده است. چند نقاشي از حضرت مريم(س) و حضرت مسيح(ع) آخر اين کتاب وجود دارد که در آنها بشقاب پرنده هم ديده مي شود. اين کتاب را که مطالعه کنيد چيزهاي عجيب و غريب زياد مي خوانيد و مي بينيد.

بشقاب هايي درآسمان

نويسنده: لوئيز جونز
مترجم: جواد عباسي
انتشارات: محقق
موضوع عمده و اصلي کتاب يوفوها هستند. اين کتاب کم قطر اولين بار سال 1375 چاپ شد. در اين کتاب درباره وقايعي صحبت مي شود که طي آن بشقاب پرنده ها در آسمان يا زمين رويت شده اند. البته نويسنده کتاب سعي دارد به خواننده بگويد گاهي ديدن يوفوها فقط خطاي ديد است. به طور مثال نويسنده معتقد است اگر عکس يک يوفو را روي شيشه پنجره اتاق بکشيد و بعد از آن عکس بگيريد، تصويري جلوي رويتان مي آيد که فکر مي کنيد واقعا بشقاب پرنده اي در کار است. در ضمن اگر دلتان مي خواهد کلي عکس از اين يوفوهايي که تا الان کسي کشفشان کرده، ببينيد اين کتاب منبع خوبي است.

بنياد کهکشاني و زمين

نويسند: آيزاک آسيموف
مترجم: پيمان اسماعيليان
انتشارات: بنياد
جدا از کتاب هاي تخصصي و علمي، درباره بشقاب پرنده و آدم فضايي رمان هم نوشته شده است. مثل همين رمان علمي- تخيلي بنياد کهکشاني زمين که درباره يک عضو مجلس است که با يک دانشمند تصميم مي گيرند از يک سياره اسرارآميز براي پيدا کردن يک سري اطلاعات به مسافرت فضايي بروند.
آنها در مسافرت فضايي شان يک سري امواج خاص و هوشمند را از موجودات فضايي حس مي کنند و اتفاقات جالبي برايشان مي افتد. اين کتاب به نکته مهمي اشاره مي کند؛ اينکه انسان ها به دليل نابود شدن کره زمين مجبور مي شوند آن را ترک کنند و براي زندگي به مکان ديگري بروند و در آنجا با موجودات فضايي رو به رو شوند.

عمليات آخر: تالاسا

نويسنده: آرتور سي کلارک
مترجم: پيمان اسماعيليان
ناشر: افق
لازم نيست براي معرفي کتاب يک نابغه کيهان شناسي و کسي که به فضا هم سفر کرده و کلي آدم معروف است خيلي شما را با کلمات قلمبه سلمبه مجاب کنيم. اگر کمي عشق فضا و اين حرف ها باشيد، اسم سرآرتور سي کلارک که به عنوان نويسنده بيايد مي فهميد کلي هيجان و علم پشت سرش است.
اين آقاي مهندس که علاقه زيادي به کيهان شناسي داشت، داستان هاي علمي زيادي درباره پيشرفت هايي که انسان در آينده به دست مي آورد، نوشته است.
روند داستان آن قدر جالب و هيجان انگيز است که از خواندن 310 صفحه احساس خستگي نکنيد. در ضمن نوشته هاي کلارک در اين کتاب را استنلي کوبريک به فيلم سينمايي «اوديسه فضايي» تبديل کرده است.

حمله موجودات فضايي

نويسنده: استفاني مه ير
استفاني مدتي قبل «گرگ و ميش» را نوشت و با ساخت فيلم از کتاب او کلي معروف شد. استفاني که علاقه زيادي به خون آشام ها دارد در کتاب جديدش به اسم «ميزبان» ديگر سراغ اين مقوله نرفت و موجودات فرازميني و فضايي را وارد دنياي نوشته هاي خودش کرد و توانست در زمان چاپ، پرفروش ترين آن هفته آمريکا لقب بگيرد. در اين کتاب، موجودات فضايي به زمين حمله مي کنند و بر ذهن و روح ميزبانان خود- يعني انسان ها- تأثيرات زيادي مي گذارند و جسمشان تغييري نمي کند. در اين بين تنها يک نفر مي تواند مقاومت کند؛ آن هم زني به اسم ملاني استرايدر است که اجازه نمي دهد فضايي ها بر ذهن او مسلط شوند، او معتقد است آدم فضايي ها آمده اند تا آروزهاي مردم زمين را به سرقت ببرند.
منبع: نشريه سرنخ- ش 38